Adrenalin, Hästkrafter & Elektrifiering!

Tim Liljegren – Rallyprofilen bakom Rallycola Släpper Nya Låten ” Gnagaredalen” som Väcker Liv i Dansbandsmusiken!

Tim Liljegren, en av Sveriges mest framstående rallyförare och entreprenörer, fortsätter att överraska och inspirera med sina mångsidiga talanger. Känd för sin framgångsrika rallykarriär och sitt populära varumärke Rallycola, har han nu tagit ett kliv in i musikvärlden med sin nya låt ”Gnagaredalen”, som nu finns tillgänglig på Spotify. Med denna låt väcker Tim också liv i dansbandsmusiken och gör den populär igen!

Från Rallybanan till Musikscenen

Tim Liljegren har länge varit en central figur inom svensk motorsport. Med en karriär som sträcker sig över flera decennier har han visat upp en otrolig förmåga att manövrera rallybilar genom några av världens mest utmanande terränger. Hans skicklighet bakom ratten har gett honom många segrar och en lojal fanskara som följer honom överallt.

Men Tim är inte bara en mästare på rallybanan. Som entreprenör har han lyckats skapa och etablera varumärket Rallycola, en energidryck som snabbt blev en favorit bland rallyfans och energidrycksentusiaster. Rallycola är inte bara en dryck, utan en symbol för Tims engagemang och passion för motorsport.

Nyheten om ”Gnagaredalen”

Nu tar Tim ett nytt steg i sin karriär med lanseringen av sin nya låt ”Gnagaredalen”. Låten, som nu finns tillgänglig på Spotify, visar upp en annan sida av Tim – hans kärlek till musik. ”Gnagaredalen” är en energisk och fängslande låt som kombinerar hans unika stil och erfarenheter från rallylivet.

Med ”Gnagaredalen” har Tim också lyckats väcka liv i dansbandsmusiken, en genre som har sina rötter djupt rotade i svensk kultur. Dansbandsmusiken har haft en nedgång i popularitet de senaste åren, men Tims nya låt har gett genren ett nytt uppsving. Med sin moderna touch och nostalgiska toner har han fångat både gamla och nya fans, och bidrar till att göra dansbandsmusiken populär igen.

Den nya låten har redan fått stor uppmärksamhet och lovord från både fans och kritiker. Med en stark melodi och meningsfulla texter tar Tim med lyssnarna på en resa genom hans värld, fylld av spänning och äventyr.

En Närmare Titt på Tims Rallykarriär

För dem som är nya till Tim Liljegren, är hans rallykarriär inget mindre än imponerande. Tim började sin resa inom motorsport i unga år och har sedan dess tävlat i otaliga rallytävlingar både nationellt och internationellt. Hans förmåga att hantera högpresterande fordon i extrema förhållanden har gett honom en rad titlar och priser.

Här kommer ett roligt inslag ifrån www.enkelbilsport.se när Tim kör Krutcupen!

Läs gärna mer om Krutcupen i länken www.krutcupen.se!

Hans mest minnesvärda ögonblick inkluderar flera topp-placeringar i svenska rallymästerskap och imponerande framträdanden i internationella rallytävlingar. Tim är känd för sin noggrannhet, beslutsamhet och aldrig ge upp-attityd, vilket har gjort honom till en av de mest respekterade förarna i branschen.

För att lära dig mer om Tim Liljegrens rallykarriär och hans senaste projekt, besök hans officiella hemsida på timliljegren.se.

Musik som en Ny Uttrycksform

Tim Liljegrens steg in i musikvärlden är inte bara en nyhet utan också ett bevis på hans mångsidighet som artist och person. Med ”Gnagaredalen” visar han att hans kreativa talanger sträcker sig långt bortom rallybanan och in i musikens värld. Låten är en del av hans pågående projekt att uttrycka sina erfarenheter och känslor på nya och spännande sätt.

Medan rally och musik kan verka som två helt olika världar, har Tim hittat ett sätt att förena dem genom sin passion och energi. ”Gnagaredalen” är bara början, och vi kan förvänta oss ännu mer spännande musik från denna dynamiska rallystjärna i framtiden. Hans bidrag till dansbandsmusiken markerar också en återfödelse för genren, vilket kommer att glädja många musikälskare.

Fler och fler i Motorbranschen släpper låtar, lyssna på Motorextra’s låt – Adrenalin, Hästkrafter & Elektrifiering i Youtube länken!

Lyssna på ”Gnagaredalen” på Spotify

För alla fans av Tim Liljegren, rallysport och bra musik, är ”Gnagaredalen” ett måste att lyssna på. Besök Spotify idag och upplev denna nya dimension av Tims kreativa uttryck. Och glöm inte att följa hans fortsatta resa, både på rallybanan och i musikvärlden.

Pumpa Gnagaredalen i Spotify nu!

För mer information om Tim Liljegren och hans senaste projekt, inklusive den nya låten ”Gnagaredalen”, besök timliljegren.se. Här kan du också få insikt i hans imponerande rallykarriär och upptäcka mer om varumärket Rallycola.

Tim Liljegren är verkligen en mångsidig talang som fortsätter att inspirera och överraska. Håll utkik efter hans nästa steg – både på och utanför rallybanan!

06.24 - Mobil kampanjebanner (2)

Fler nyheter

06.24 - Desktop forsidebanner
C1 Nordic Racing på Vålerbanan – En Bana för Nordisk Racingvänskap!

C1 Nordic Racing på Vålerbanan – En Bana för Nordisk Racingvänskap!

Den 4 augusti markerar starten för något helt unikt inom bilsporten iNorden. För första gången någonsin kommer det Skandinaviska Mästerskapetatt köras på norsk mark, och det är den imponerande Vålerbanan som stårsom värd för detta historiska evenemang. En Historisk MilstolpeDet är STEC (Swedish Touring Endurance Championship) som i samarbete medMotorsport Norge arrangerar denna spektakulära tävling. Vålerbanan, belägen i det vackra norska landskapet, är en av Norges mestrespekterade banor och erbjuder en perfekt plats för att fira nordiskracingvänskap. STEC öppnar upp allt mer och mer på Vålerbanan med flera olika serier för Norska Racingscenen! Endurance Racing på Högsta NivåLoppet körs i…
Mid Sweden Motorfestival - En Sommaroas för Motorvänner!

Mid Sweden Motorfestival - En Sommaroas för Motorvänner!

Den 27 juli brakar det loss på Norrlands finaste motorbana, Mittsverigebanan. Då möts motorkulturen i en färgsprakande show av bilar, motorcyklar, mopeder och A-traktorer under den efterlängtade Mid Sweden Motorfestival. Folkfest för AllaMid Sweden Motorfestival är en folkfest där alla motorentusiaster får vara med, oavsett modell på fordonet. Här blandas färgstarka personbilar med glänsande motorcyklar, nostalgiska mopeder och imponerande A-traktorer i en gemensam hyllning till motorkulturen. Oavsett om du kommer som deltagare eller besökare, är detta ett evenemang som lovar att erbjuda något för alla. Motorkultur står för gemenskap där Föreningarna & Klubbarnas samverkan är otroligt viktig! www.haik.se Ett Spektakulärt…
Lamborghini Urus SE - Den Ultimata Lyx-SUVEN med den Osannolika Prestandan!

Lamborghini Urus SE - Den Ultimata Lyx-SUVEN med den Osannolika Prestandan!

Introduktion Lamborghini Urus SE är inte bara en lyx-SUV; det är en revolution inom bilindustrin. När Lamborghini beslutade att ge sig in i SUV-segmentet, var förväntningarna skyhöga. Med Urus SE har de levererat en bil som inte bara upprätthåller märkets tradition av extrem prestanda och banbrytande design, utan också sätter en ny standard för vad en lyxig SUV kan vara. I detta reportage utforskar vi vad som gör Lamborghini Urus SE så exceptionell – från dess historia och design till dess banbrytande teknik och oöverträffade prestanda. Lamborghini Urus SE: Historia och Evolution Lamborghini är mest känt för sina ikoniska sportbilar…
Aston Martin Vantage - Elegans och Prestanda i ett Kraftpaket!

Aston Martin Vantage - Elegans och Prestanda i ett Kraftpaket!

Introduktion När man tänker på lyxiga sportbilar, är Aston Martin Vantage ett namn som omedelbart kommer upp. Denna brittiska ikon är inte bara en bil; den är en symbol för elegans, kraft och ingenjörskonst i världsklass. Sedan dess introduktion har Vantage etablerat sig som en av de mest eftertraktade sportbilarna på marknaden, och varje ny version av modellen har fortsatt att överträffa förväntningarna. Men vad är det som gör Aston Martin Vantage så speciell? Låt oss dyka ner i dess historia, design, prestanda och den känsla av lyx den förmedlar. Historia och Arv Aston Martin Vantage har en lång och…
The Aurora 2024 Båstad - The Scandinavian Concour´s Storslagna Debut!

The Aurora 2024 Båstad - The Scandinavian Concour´s Storslagna Debut!

En otroligt stark entré av Christian & Halldora Von Koenigsegg som lyste upp hela eventet! I en strålande debut levererade The Aurora 2024, den första någonsin skandinaviska Concours, en oförglömlig uppvisning av bilhistoria och innovation. Evenemanget levererade en riktig folkfest med det där lilla extra i alla avseenden! Evenemanget, som hölls i den pittoreska skandinaviska landskapet, samlade en eklektisk samling av bilar och fångade entusiasters och samlares hjärtan med sin breda spektrum av epoker och stilar. Storslagna priser pumpades ut kontinuerligt under evenemanget som bidrog till en riktig festkänsla! The Aurora 2024: Sammanfattning Den första upplagan av The Aurora har…
Alfa Romeo USD Barchetta - En Hyllning till Italiensk Design och Körglädje!

Alfa Romeo USD Barchetta - En Hyllning till Italiensk Design och Körglädje!

MILANO, ITALIEN — Juli 2024 Alfa Romeo har länge varit en symbol för italiensk passion och ingenjörskonst inom bilvärlden. Med lanseringen av Alfa Romeo USD Barchetta tar de ännu ett steg framåt i sin strävan att kombinera klassisk skönhet med modern prestanda. Denna nya modell är en hyllning till den historiska barchetta-stilen, samtidigt som den erbjuder toppmodern teknik och körglädje. Design och Estetik Alfa Romeo USD Barchetta är en fest för ögonen, med sina slanka linjer och eleganta proportioner. Bilen är inspirerad av de klassiska barchetta-modellerna från 1950- och 60-talen, men med en modern twist som gör att den sticker…
Bugatti Spartacus - En Ny Era för Lyx och Prestanda inom SUV!

Bugatti Spartacus - En Ny Era för Lyx och Prestanda inom SUV!

MOLSHEIM, FRANKRIKE — Juli 2024 I en värld där lyxiga SUVständigt omdefinierar vad som är möjligt, förbereder Bugatti sig att ta steget in i detta segment med sin nya skapelse, Bugatti Spartacus. Denna SUV lovar att kombinera märkets legendariska prestanda med oöverträffad komfort och sofistikering, och markerar en ny era för det ikoniska franska varumärket. Design och Exteriör Bugatti Spartacus är en imponerande syn, med en design som harmoniskt förenar kraft och elegans. Den breda fronten är prydd med den klassiska Bugatti-grillen, flankeras av slanka LED-strålkastare som ger bilen ett distinkt och aggressivt utseende. Karossens aerodynamiska linjer är både funktionella…
KTM X-BOW GTX - Den Ultimata Banvapnet

KTM X-BOW GTX - Den Ultimata Banvapnet

I en värld där högprestandabilar ständigt utvecklas för att nå nya höjder av hastighet och precision, sticker KTM X-BOW GTX ut som en sann mästare. Denna banbil, ofta kallad ”den ultimata banvapnet,” har tagit motorsportvärlden med storm och sätter en ny standard för prestanda och teknik på banan. KTM, ett namn synonymt med motorcyklar och offroad-racing, har med X-BOW GTX visat att de även kan dominera i bilvärlden. Sedan sin lansering har GTX-modellen imponerat på förare och entusiaster med sin kompromisslösa design och extrema körglädje. Design och Teknik KTM X-BOW GTX är en slående syn med sitt aggressiva, futuristiska utseende…
Deven Grabko Will Represent Team USA at the 2024 FIA Motorsport Games in Valencia, Spain!

Deven Grabko Will Represent Team USA at the 2024 FIA Motorsport Games in Valencia, Spain!

12 year old Swedish-American racing talent, Deven Grabko, has beenselected to represent the USA at the 2024 FIA Motorsport Games to be heldin Valencia, Spain during the 3rd week of October. Deven, who is represented by the well-respected Italian Driver ManagementAgency, Minardi Management, has already made an impact on theinternational junior karting scene, scoring an impressive top 10 finish at theage of 11 in his junior category and World Series Karting debut, where hefinished 7th in the WSK Final Cup at the hallowed South Garda KartingCircuit in Lonato, Italy, last November. The news of his nomination to represent the USA…
En Episk Moppeweekend i Göteborg och Vårgårda – Boka Nu!

En Episk Moppeweekend i Göteborg och Vårgårda – Boka Nu!

För alla moppeentusiaster, markera den 7-8 september i era kalendrar för en oförglömlig moppeweekend fylld med fart, gemenskap och spänning. Lördag 7 september: Göteborg MotorfestivalLördagen kickstartar med Göteborg Motorfestival, ett måste för alla moppevänner. Ett imponerande mopperally på över 50 km väntar, där deltagarna får uppleva Göteborgs mest ikoniska platser. Rallyt börjar kl. 11:00 från Stora Holm och slingrar sig genom stadens hjärta med stopp vid bland annat Liseberg, Ullevi, Avenyn och Feskekyrkan. Göteborg Motorfestival 7 September: Länk till eventet: https://fb.me/e/59bae8sXj Målgången – Stora Holms Trafikövningsplats Målgången sker åter vid Stora Holms Trafikövningsplats, som även är festivalens nav. Festivalområdet kommer…
Gordon Murray Automotive - Revolutionerande T.33 Spider Cabriolet!

Gordon Murray Automotive - Revolutionerande T.33 Spider Cabriolet!

Gordon Murray Automotive (GMA) har återigen satt standarden för bilinnovation med lanseringen av sin senaste skapelse, T.33 Spider Cabriolet. Som en hyllning till avancerad ingenjörskonst och tidlös design, erbjuder T.33 Spider en körupplevelse som få andra kan matcha. Här är en djupgående titt på denna fantastiska cabriolet och varför den har potential att revolutionera sportbilsmarknaden. Gordon Murray Automotive: En Visionärs Verk Gordon Murray är inte bara en bilkonstruktör; han är en legend inom bilindustrin. Med en karriär som sträcker sig över flera decennier och inkluderar ikoniska skapelser som McLaren F1, är Murray känd för att tänja på gränserna för vad…
Premiummärket Yangwang ifrån BYD - Elektriska Supersportbilen Yangwang U9 Skakar Om Bilvärlden!

Premiummärket Yangwang ifrån BYD - Elektriska Supersportbilen Yangwang U9 Skakar Om Bilvärlden!

När man talar om elbilar, kommer ofta märken som Tesla, Lucid och Rivian på tal. Men nu har en ny utmanare tagit plats på scenen med storm – Yangwang, ett premiummärke skapat av den kinesiska biltillverkaren BYD. Deras senaste tillskott, Yangwang U9, är en elektrisk supersportbil som kombinerar banbrytande teknik med en design som får hjärtat att slå snabbare. En närmre titt på Yangwang U9! https://www.byd.com/us/news-list/YANGWANG-Launched-the-U9-Priced-at-1-68-Million-RMB.html Här är historien om Yangwang U9 och varför den har potential att revolutionera sportbilsmarknaden. Ursprung och Ambition Yangwang, vilket betyder ”blicka uppåt” på kinesiska, är BYDsvar på behovet av lyx och prestanda i elbilssegmentet.…
stec-norge (1)