Adrenalin, Hästkrafter & Elektrifiering!

Sargo Boats Finska mästare av havet – Sargo 45…

En introduktion till flaggskeppet från Sargo Boats

När det gäller robusta och eleganta motorbåtar är Sargo Boats ett namn som står högt i kurs. Deras båtmodeller har alltid varit kända för sin kvalitet, pålitlighet och innovation. Nu har de tagit steget längre med sin senaste skapelse – Sargo 45. Som deras största och mest imponerande båtmodell hittills är Sargo 45 en äkta mästare av havet, skapad för att möta de mest krävande förhållandena med stil och komfort.

En närmare titt på Sargo 45

Sargo 45 är en båt designad för dem som inte nöjer sig med något annat än det bästa. Den kombinerar kraftfull prestanda med lyxiga bekvämligheter och är byggd för att klara alla typer av väder och vatten.

Design och konstruktion

Med en längd på 14,60 meter och en bredd på 4,25 meter erbjuder Sargo 45 en imponerande rymd och stabilitet. Båtens skrov är designat med ett djupt V-botten, vilket ger en enastående sjövärdighet och smidig gång även i grov sjö. Byggd i Finland, där båtar måste klara av tuffa väderförhållanden, är Sargo 45 skapad för att tåla de hårdaste utmaningarna till sjöss.

Båtens exteriör är lika elegant som funktionell. De breda sidodäck och höga räcken ger extra säkerhet när man rör sig runt båten, och de robusta pollarna och beslag visar att inget har lämnats åt slumpen när det kommer till hållbarhet och praktisk användning.

Interiör och komfort

Inuti Sargo 45 möts man av en värld av lyx och komfort. Interiören är utformad med högkvalitativa material och en modern, stilren design. Den rymliga salongen har stora fönster som släpper in gott om naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över havet. Här finns också en bekväm sittgrupp och ett välutrustat pentry, vilket gör det enkelt att umgås och njuta av måltider ombord.

Båten har flera kabiner som erbjuder gott om utrymme för övernattande gäster. Ägarens hytt är en särskilt lyxig upplevelse, med en stor dubbelsäng, gott om förvaringsutrymme och ett eget badrum med dusch. Gästhytterna är också rymliga och bekväma, vilket gör Sargo 45 idealisk för längre resor med familj och vänner.

Prestanda och teknik

Under huven på Sargo 45 finns kraftfulla motoralternativ som ger imponerande prestanda. Med möjlighet att utrusta båten med dubbla Volvo Penta D6-IPS650 eller D8-IPS800, kan Sargo 45 nå topphastigheter på upp till 34 knop och en bekväm marschfart på cirka 25-28 knop. Båtens bränsleeffektivitet och stora bränsletankar gör det möjligt att ge sig ut på långa sjöresor utan att behöva oroa sig för att stanna för att tanka ofta.

Den teknologiska utrustningen ombord är också av högsta klass. Med avancerade navigationssystem, inklusive GPS, radar, autopilot och ekolod, är båten utrustad för att klara de mest utmanande förhållandena. Säkerhetsfunktioner såsom AIS (Automatic Identification System) och avancerade kommunikationssystem ser till att man alltid är synlig och kan kommunicera med andra fartyg och landbaserade stationer.

Sargo 45 i praktiken

Under en provtur med Sargo 45 i den finska skärgården blev båtens enastående prestanda och komfort tydligt. Trots de kyliga, blåsiga förhållandena rörde sig båten smidigt genom vattnet, och den stabila gången gav en känsla av trygghet och kontroll. Interiörens elegans och de rymliga utrymmena gjorde det enkelt att njuta av resan, även under längre tid.

Flyttandet mellan styrplatsen på flybridgen och den inre styrplatsen var smidigt, och båda platserna erbjöd utmärkt sikt och enkel tillgång till alla nödvändiga reglage och instrument. Den höga nivån av komfort och de lyxiga detaljerna i interiören gjorde att man kände sig som hemma, oavsett om man var på en kortare tur eller en längre expedition.

Mer om Sargo Boats – Sargo 45

Sargo 45 är en båt som verkligen lever upp till sitt rykte som havets mästare. Med sin kombination av kraft, komfort och avancerad teknologi är det en båt som är byggd för att leverera en förstklassig upplevelse på vattnet. För dem som söker det bästa av det bästa, representerar Sargo 45 höjden av finskt båtbygge – en pålitlig och lyxig följeslagare för alla typer av marina äventyr.

https://sargoboats.fi/range/sargo-45/

06.24 - Mobil kampanjebanner (2)

Fler nyheter

06.24 - Desktop forsidebanner
C1 Nordic Racing på Vålerbanan – En Bana för Nordisk Racingvänskap!

C1 Nordic Racing på Vålerbanan – En Bana för Nordisk Racingvänskap!

Den 4 augusti markerar starten för något helt unikt inom bilsporten iNorden. För första gången någonsin kommer det Skandinaviska Mästerskapetatt köras på norsk mark, och det är den imponerande Vålerbanan som stårsom värd för detta historiska evenemang. En Historisk MilstolpeDet är STEC (Swedish Touring Endurance Championship) som i samarbete medMotorsport Norge arrangerar denna spektakulära tävling. Vålerbanan, belägen i det vackra norska landskapet, är en av Norges mestrespekterade banor och erbjuder en perfekt plats för att fira nordiskracingvänskap. STEC öppnar upp allt mer och mer på Vålerbanan med flera olika serier för Norska Racingscenen! Endurance Racing på Högsta NivåLoppet körs i…
Mid Sweden Motorfestival - En Sommaroas för Motorvänner!

Mid Sweden Motorfestival - En Sommaroas för Motorvänner!

Den 27 juli brakar det loss på Norrlands finaste motorbana, Mittsverigebanan. Då möts motorkulturen i en färgsprakande show av bilar, motorcyklar, mopeder och A-traktorer under den efterlängtade Mid Sweden Motorfestival. Folkfest för AllaMid Sweden Motorfestival är en folkfest där alla motorentusiaster får vara med, oavsett modell på fordonet. Här blandas färgstarka personbilar med glänsande motorcyklar, nostalgiska mopeder och imponerande A-traktorer i en gemensam hyllning till motorkulturen. Oavsett om du kommer som deltagare eller besökare, är detta ett evenemang som lovar att erbjuda något för alla. Motorkultur står för gemenskap där Föreningarna & Klubbarnas samverkan är otroligt viktig! www.haik.se Ett Spektakulärt…
Lamborghini Urus SE - Den Ultimata Lyx-SUVEN med den Osannolika Prestandan!

Lamborghini Urus SE - Den Ultimata Lyx-SUVEN med den Osannolika Prestandan!

Introduktion Lamborghini Urus SE är inte bara en lyx-SUV; det är en revolution inom bilindustrin. När Lamborghini beslutade att ge sig in i SUV-segmentet, var förväntningarna skyhöga. Med Urus SE har de levererat en bil som inte bara upprätthåller märkets tradition av extrem prestanda och banbrytande design, utan också sätter en ny standard för vad en lyxig SUV kan vara. I detta reportage utforskar vi vad som gör Lamborghini Urus SE så exceptionell – från dess historia och design till dess banbrytande teknik och oöverträffade prestanda. Lamborghini Urus SE: Historia och Evolution Lamborghini är mest känt för sina ikoniska sportbilar…
Aston Martin Vantage - Elegans och Prestanda i ett Kraftpaket!

Aston Martin Vantage - Elegans och Prestanda i ett Kraftpaket!

Introduktion När man tänker på lyxiga sportbilar, är Aston Martin Vantage ett namn som omedelbart kommer upp. Denna brittiska ikon är inte bara en bil; den är en symbol för elegans, kraft och ingenjörskonst i världsklass. Sedan dess introduktion har Vantage etablerat sig som en av de mest eftertraktade sportbilarna på marknaden, och varje ny version av modellen har fortsatt att överträffa förväntningarna. Men vad är det som gör Aston Martin Vantage så speciell? Låt oss dyka ner i dess historia, design, prestanda och den känsla av lyx den förmedlar. Historia och Arv Aston Martin Vantage har en lång och…
The Aurora 2024 Båstad - The Scandinavian Concour´s Storslagna Debut!

The Aurora 2024 Båstad - The Scandinavian Concour´s Storslagna Debut!

En otroligt stark entré av Christian & Halldora Von Koenigsegg som lyste upp hela eventet! I en strålande debut levererade The Aurora 2024, den första någonsin skandinaviska Concours, en oförglömlig uppvisning av bilhistoria och innovation. Evenemanget levererade en riktig folkfest med det där lilla extra i alla avseenden! Evenemanget, som hölls i den pittoreska skandinaviska landskapet, samlade en eklektisk samling av bilar och fångade entusiasters och samlares hjärtan med sin breda spektrum av epoker och stilar. Storslagna priser pumpades ut kontinuerligt under evenemanget som bidrog till en riktig festkänsla! The Aurora 2024: Sammanfattning Den första upplagan av The Aurora har…
Alfa Romeo USD Barchetta - En Hyllning till Italiensk Design och Körglädje!

Alfa Romeo USD Barchetta - En Hyllning till Italiensk Design och Körglädje!

MILANO, ITALIEN — Juli 2024 Alfa Romeo har länge varit en symbol för italiensk passion och ingenjörskonst inom bilvärlden. Med lanseringen av Alfa Romeo USD Barchetta tar de ännu ett steg framåt i sin strävan att kombinera klassisk skönhet med modern prestanda. Denna nya modell är en hyllning till den historiska barchetta-stilen, samtidigt som den erbjuder toppmodern teknik och körglädje. Design och Estetik Alfa Romeo USD Barchetta är en fest för ögonen, med sina slanka linjer och eleganta proportioner. Bilen är inspirerad av de klassiska barchetta-modellerna från 1950- och 60-talen, men med en modern twist som gör att den sticker…
Bugatti Spartacus - En Ny Era för Lyx och Prestanda inom SUV!

Bugatti Spartacus - En Ny Era för Lyx och Prestanda inom SUV!

MOLSHEIM, FRANKRIKE — Juli 2024 I en värld där lyxiga SUVständigt omdefinierar vad som är möjligt, förbereder Bugatti sig att ta steget in i detta segment med sin nya skapelse, Bugatti Spartacus. Denna SUV lovar att kombinera märkets legendariska prestanda med oöverträffad komfort och sofistikering, och markerar en ny era för det ikoniska franska varumärket. Design och Exteriör Bugatti Spartacus är en imponerande syn, med en design som harmoniskt förenar kraft och elegans. Den breda fronten är prydd med den klassiska Bugatti-grillen, flankeras av slanka LED-strålkastare som ger bilen ett distinkt och aggressivt utseende. Karossens aerodynamiska linjer är både funktionella…
KTM X-BOW GTX - Den Ultimata Banvapnet

KTM X-BOW GTX - Den Ultimata Banvapnet

I en värld där högprestandabilar ständigt utvecklas för att nå nya höjder av hastighet och precision, sticker KTM X-BOW GTX ut som en sann mästare. Denna banbil, ofta kallad ”den ultimata banvapnet,” har tagit motorsportvärlden med storm och sätter en ny standard för prestanda och teknik på banan. KTM, ett namn synonymt med motorcyklar och offroad-racing, har med X-BOW GTX visat att de även kan dominera i bilvärlden. Sedan sin lansering har GTX-modellen imponerat på förare och entusiaster med sin kompromisslösa design och extrema körglädje. Design och Teknik KTM X-BOW GTX är en slående syn med sitt aggressiva, futuristiska utseende…
Deven Grabko Will Represent Team USA at the 2024 FIA Motorsport Games in Valencia, Spain!

Deven Grabko Will Represent Team USA at the 2024 FIA Motorsport Games in Valencia, Spain!

12 year old Swedish-American racing talent, Deven Grabko, has beenselected to represent the USA at the 2024 FIA Motorsport Games to be heldin Valencia, Spain during the 3rd week of October. Deven, who is represented by the well-respected Italian Driver ManagementAgency, Minardi Management, has already made an impact on theinternational junior karting scene, scoring an impressive top 10 finish at theage of 11 in his junior category and World Series Karting debut, where hefinished 7th in the WSK Final Cup at the hallowed South Garda KartingCircuit in Lonato, Italy, last November. The news of his nomination to represent the USA…
En Episk Moppeweekend i Göteborg och Vårgårda – Boka Nu!

En Episk Moppeweekend i Göteborg och Vårgårda – Boka Nu!

För alla moppeentusiaster, markera den 7-8 september i era kalendrar för en oförglömlig moppeweekend fylld med fart, gemenskap och spänning. Lördag 7 september: Göteborg MotorfestivalLördagen kickstartar med Göteborg Motorfestival, ett måste för alla moppevänner. Ett imponerande mopperally på över 50 km väntar, där deltagarna får uppleva Göteborgs mest ikoniska platser. Rallyt börjar kl. 11:00 från Stora Holm och slingrar sig genom stadens hjärta med stopp vid bland annat Liseberg, Ullevi, Avenyn och Feskekyrkan. Göteborg Motorfestival 7 September: Länk till eventet: https://fb.me/e/59bae8sXj Målgången – Stora Holms Trafikövningsplats Målgången sker åter vid Stora Holms Trafikövningsplats, som även är festivalens nav. Festivalområdet kommer…
Gordon Murray Automotive - Revolutionerande T.33 Spider Cabriolet!

Gordon Murray Automotive - Revolutionerande T.33 Spider Cabriolet!

Gordon Murray Automotive (GMA) har återigen satt standarden för bilinnovation med lanseringen av sin senaste skapelse, T.33 Spider Cabriolet. Som en hyllning till avancerad ingenjörskonst och tidlös design, erbjuder T.33 Spider en körupplevelse som få andra kan matcha. Här är en djupgående titt på denna fantastiska cabriolet och varför den har potential att revolutionera sportbilsmarknaden. Gordon Murray Automotive: En Visionärs Verk Gordon Murray är inte bara en bilkonstruktör; han är en legend inom bilindustrin. Med en karriär som sträcker sig över flera decennier och inkluderar ikoniska skapelser som McLaren F1, är Murray känd för att tänja på gränserna för vad…
Premiummärket Yangwang ifrån BYD - Elektriska Supersportbilen Yangwang U9 Skakar Om Bilvärlden!

Premiummärket Yangwang ifrån BYD - Elektriska Supersportbilen Yangwang U9 Skakar Om Bilvärlden!

När man talar om elbilar, kommer ofta märken som Tesla, Lucid och Rivian på tal. Men nu har en ny utmanare tagit plats på scenen med storm – Yangwang, ett premiummärke skapat av den kinesiska biltillverkaren BYD. Deras senaste tillskott, Yangwang U9, är en elektrisk supersportbil som kombinerar banbrytande teknik med en design som får hjärtat att slå snabbare. En närmre titt på Yangwang U9! https://www.byd.com/us/news-list/YANGWANG-Launched-the-U9-Priced-at-1-68-Million-RMB.html Här är historien om Yangwang U9 och varför den har potential att revolutionera sportbilsmarknaden. Ursprung och Ambition Yangwang, vilket betyder ”blicka uppåt” på kinesiska, är BYDsvar på behovet av lyx och prestanda i elbilssegmentet.…
stec-norge (1)